Om Oss


Välkommen till vår studentblogg där vi delar med oss av våra erfarenheter av studentlivet. Vi är en grupp studenter som brinner för att inspirera andra att följa sina drömmar och att ge stöd till dem som behöver det. Ibland kan det kännas tufft att kämpa sig igenom studierna, men det är då det är viktigt att påminna sig själv om varför man började och vad man vill uppnå.

Vi vet hur mycket en liten gest kan betyda när man kämpar hårt för sina mål. Att få en vacker blombukett kan göra en stor skillnad och fungera som en påminnelse om att man är på rätt väg och att någon bryr sig. Vi vill därför dela med oss av våra erfarenheter om hur man skickar blommor till en student, oavsett var man befinner sig i Sverige.

Vi har samlat information om de olika blomsterbutikerna runt om i landet och hur man enkelt kan beställa en bukett online. Vi har också tagit fram tips på olika sorters blommor som passar bra att skicka till en student, som exempelvis rosor, liljor och solrosor. Genom att skicka blommor till en student kan man visa uppskattning för deras hårda arbete och ge dem motivation att fortsätta kämpa.

Vi hoppas att vår blogg kan vara till inspiration för alla studenter där ute och att vi kan bidra till att sprida lite glädje och uppmuntran. Tillsammans kan vi stötta varandra och hjälpa varandra att nå våra mål.